Δύσκολο του Λάριν, «μάτια» ανοιχτά στην αγορά

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ εξέτασε δεδομένα την υπόθεση του Κάιλ Λάριν, ωστόσο, φαντάζει αρκετά δύσκολη επί του παρόντος, με τους ασπρόμαυρους να διατηρούν ανοιχτές τις κεραίες τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Πηγή: sdna.gr
Δύσκολο του Λάριν, «μάτια» ανοιχτά στην αγορά

Η αλήθεια είναι πως πολλά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, μία περίπτωση που δεδομένα εξετάστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήταν αυτή του Κάιλ Λάριν δεδομένου πως οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γύρω από τον Καναδό ποδοσφαιριστή ευνοούν την αποχώρησή του από την Κλαμπ Μπριζ.

Όπως και στην περίπτωση του Τάισον, ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» στο τέλειο μομέντουμ, επωφελούμενος από το «διαζύγιο» του Βραζιλιάνου με την Ιντερνασιονάλ. Υπό αυτήν την προοπτική κινήθηκε και για Λάριν και εξέτασε τα δεδομένα γύρω από την υπόθεσή του καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Από αυτά που συνέλεξε, κρίθηκε πως δεν θα προχωρήσει στην περίπτωσή του επί του παρόντος. Από πλευράς Δικεφάλου έχει γίνει σαφές με κάθε τρόπο πως δεν θα «κυνηγήσουν» -λόγω της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη- υποθέσεις που έχουν υπεραξία. Όποια κίνηση γίνει, θα είναι απόλυτα προσεγμένη και θα «κουμπώνει» στις ανάγκες της ομάδας αλλά και του κλαμπ.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έχει επιλέξει να μην σηκώνει τους τόνους σε οποιαδήποτε μεταγραφική κουβέντα. Απεναντίας, παρατηρείται μία «ενόχληση» για συζητήσεις που ενδεχομένως να αποπροσανατολίζουν από το αγωνιστικό που είναι σε πρώτο πλάνο για τον Δικέφαλο. Μάλιστα, η υπόθεση Λάριν «έκλεισε» για τους Θεσσαλονικείς, πριν καν δει το φως της δημοσιότητας!

Το γεγονός όμως ότι υπάρχει και καταγράφεται μία προεργασία του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό μέτωπο, κάτι δείχνει. Κάτι σημαίνει. Πολύ απλούστατα πως οι Θεσσαλονικείς κινούνται στην αγορά, ψάχνονται για περιπτώσεις που μπορούν να «κουμπώσουν» στο πλαίσιο που έχει αποφασιστεί πως θα κινηθούν και που μπορούν να αποτελέσουν πινελιές ενίσχυσης ενόψει της σεζόν και όχι μόνο...

Αυτό έδειξε και η απόκτηση Τάισον, αυτό δείχνει και ο Λάριν. Υπάρχουν κάτι παραπάνω από δύο γεμάτες εβδομάδες μέχρι να πέσει η αυλαία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως είναι αρκετά απρόβλεπτος.

Διαβάστε ακόμη...