Οι απουσίες της… πρώτης

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για την επιστροφή του αγωνιστικού τμήματος σε… ρυθμούς προπονήσεων δεδομένου πως το πρώτο «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 20 Ιουνίου, με την υποσημείωση των απουσιών που αναμένεται να έχει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι απουσίες της… πρώτης

Ενδεικτικό πως στους ποδοσφαιριστές που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα αναμένεται να δοθεί εξτρά άδεια και συνεπώς θα ενσωματωθούν εν συνεχεία στην προετοιμασία.

Ο λόγος για τους Κίριλ Ντεσποντοφ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Χάρη Τσιγγάρα που έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις με τις εθνικές Βουλγαρίας και Ελλάδας, έχοντας επωφεληθεί από άδεια μερικές ημέρες ακόμη. Διαφορετική, ωστόσο, είναι η περίπτωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που «έζησε τον… τρόμο μαζί με την εθνική Σερβίας» δεδομένου πως αναμένεται να ενσωματωθεί στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Euro 2024 κάτι του θα εξαρτηθεί από την πορεία των «πλάβι» στο μεγάλο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» του καλοκαιριού.

Νέο πρόσωπο στην ανανεωμένη συνάντηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, ο Μαντί Καμαρά που συμφώνησε πλήρως με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο τριετίας και ετήσιες απολαβές ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...