Δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμα ο Γιώργος Αθανασιάδης

Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει εδώ και λίγες εβδομάδες την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιώργο Αθανασιάδη να μην μπορεί να το χωνέψει, όπως φάνηκε σε δηλώσεις του...
Πηγή: forzaonline.gr
Δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμα ο Γιώργος Αθανασιάδης

Ο πορτιέρε της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε σε podcast και μιλώντας για την έκβαση του πρωταθλήματος σημείωσε «είχαμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας και το χαρίσαμε»…

Συγκεκριμένα είπε:

Για το πως έζησε το φετινό πρωτάθλημα:

«Και πέρυσι και φέτος το πρωτάθλημα παιζόταν μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αυτό είναι κάτι ωραίο. Η χρονιά φέτος ήταν πολύ πιεστική. Είχαμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας και το χαρίσαμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν πρέπει να κρυφτούμε. Καλό μας έκανε πιστεύω, πρέπει να τα βάλουμε κάτω να τα αναλύσουμε ενόψει της νέας χρονιάς».

Για το τι δεν είχε φέτος η ΑΕΚ και έχασε το πρωτάθλημα:

«Ήμασταν το φαβορί σίγουρα. Έλειπε πιστεύω η περσινή αύρα και η δίψα που είχαμε. Δεν το είχαμε στον βαθμό που το είχαμε πέρυσι. Το άλλο κομμάτι είναι το αγωνιστικό. Χάσαμε βαθμούς μετά το 80ο λεπτό σε παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 4 στα 4 στο φινάλε και όλα αυτά συνέβαλαν στο να μην κάνουμε το back to back. Μιλήσαμε και μεταξύ μας οι παίκτες. Πέρυσι μπήκαμε στο νέο γήπεδο με έναν προπονητή που μας ένωσε, είχαμε 30 παίκτες ετοιμοπόλεμους. Φέτος δεν το είχαμε αυτό τόσο πολύ. Ξέρουμε τα λάθη μας και πρέπει του χρόνου να είμαστε περισσότερο έτοιμοι».

Διαβάστε ακόμη...