«Όλοι μαζί μια οικογένεια, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους έδωσαν το “παρών” στη μεγάλη γιορτή της περασμένης Παρασκευής, εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4.
Πηγή: paok24.com
«Όλοι μαζί μια οικογένεια, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ»

Αυτή, αναφέρει:

“Ως ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ που μας τίμησε με την παρουσία του στη μεγάλη γιορτή της περασμένης Παρασκευής. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και γλέντησαν μαζί μας μέχρι το πρωί για τις επιτυχίες του συλλόγου μας. Διοικήσεις, αθλητές και ΛΑΟΣ ήμασταν μια οικογένεια. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν για όλο το καλοκαίρι όπως αρμόζει στη μεγαλύτερη κατακτηση Πρωταθλήματος στην ιστορία του αθλήματος. Για εμάς όμως οι προετοιμασίες για τη νέα χρονιά αρχίζουν ήδη, με τις ανανεώσεις και εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-25 να ξεκινούν. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τα γνωστά άτομα για να κλείσουν τη θέση τους.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 4“.

Διαβάστε ακόμη...