Η «μάχη» Καμαρά-Έκονγκ στην ματσάρα του Ολίμπικο! (vid)

Οι δύο παίκτες γνωρίζονται από την παρουσία τους στην Ιταλία.
Πηγή: paok24.com
Η «μάχη» Καμαρά-Έκονγκ στην ματσάρα του Ολίμπικο! (vid)

Λευκός καπνός βγήκε από τις σκληρές διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Μαντί Καμαρά, καθώς οι Πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Αφρικανό μέσο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μαντί Καμαρά είπε το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση του «Δικεφάλου» και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 19 του μήνα προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στην Τούμπα ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού θα βρει δύο παίκτες που είχε συναντήσει και στο σχετικά σύντομο πέρασμά του στη Serie A. Ο λόγος φυσικά για τους Σουαλιχό Μεϊτέ και Γουίλιαμ Τροοστ Έκονγ, οι οποίοι όσο ο Καμαρά αγωνιζόταν στη Ρόμα, φορούσαν τις φανέλες των Κρεμονέζε και Σαλερνιτάνα αντίστοιχα.

Μάλιστα, απέναντι στον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Ολίμπικο, στο οποίο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου είχε αγωνιστεί ως βασικός, ενώ ο Έκονγκ πέρασε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...