Το deal ΠΑΟΚ - Φορτούνα για Νάρεϊ

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κάλεντ Νάρεϊ στην καλύτερη φάση της καριέρας του, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο deal με τη Φορτούνα ύψους 1.5 εκατ. ευρώ, συν μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης!
Πηγή: sdna.gr
Το deal ΠΑΟΚ - Φορτούνα για Νάρεϊ

Οι λεπτομέρειες της αγοράς των δικαιωμάτων του Κάλεντ Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει γνωστές τις προηγούμενες μέρες, με μικρές -ωστόσο- διαφορές, ανάμεσα σε αυτά που αναφέρουν τα ελληνικά σε σχέση με τα γερμανικά ΜΜΕ. Η βάση της συμφωνίας των δύο πλευρών επιτεύχθηκε στο 1.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους 250.000 ευρώ, βάσει συμμετοχών.

Σύμφωνα δε με την γερμανική εφημερίδα «westdeutsche zeitung», υπάρχει ένα ακόμη στοιχείο που αποτελεί σημείο αναφοράς του deal. Σύμφωνα, λοιπόν, με το σχετικό ρεπορτάζ, εκτός από το στάνταρ ποσό του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ και το μπόνους των 250.000 ευρώ (ένα μπόνους, όχι και δεύτερο), στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Κοινώς, το 10% των χρημάτων από ενδεχόμενη πώληση του Γερμανού εξτρέμ, θα μπουν στα ταμεία της Φορτούνα, με τους Γερμανούς να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, ωστόσο, δεδομένης (κυρίως) της διάθεσης του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει αλλά και των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ, η μεταγραφή ήταν μονόδρομος.

Διαβάστε ακόμη...