«Υπομονή και υπευθυνότητα, θα επιστρέψουμε!»

Από inpaok.com: Στο INPAOK μίλησε η πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αναστασία Σπυριδωνίδου, όπου αναφέρθηκε στην ζωή εν καιρώ κορονοϊού, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στην Ελλάδα από την Κύπρο όπου διαμένει και αγωνίζεται για την ομάδα του Απόλλων Ladies.
Πηγή: inpaok.com
«Υπομονή και υπευθυνότητα, θα επιστρέψουμε!»

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση της Κύπρου εν μέσω πανδημίας: «Εδώ στην Κύπρο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες, τα μέτρα πάρθηκαν γρήγορα και ο ιός δεν πήρε μεγάλη έκταση».

Για την καθημερινότητάς της μακριά από το γήπεδο: «Η καθημερινότητά μου είναι σχεδόν ίδια με πριν, προπονούμαι συνεχώς ώστε να κρατιέμαι σε ένα καλό επίπεδο, ενώ στον ελεύθερό μου χρόνο διαβάζω, ακούω μουσική, και γενικά προσπαθώ να τον περάσω όσο πιο ευχάριστα και πρακτικά γίνεται στο σπίτι».

Για την εμπειρία της στην Ισπανία και την Σαραγόσα: «Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία ο σταθμός στην Ισπανία, την οποία θα ήθελα κάποια στιγμή να ξαναζήσω».

Αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ και συνομιλεί με πρώην συμπαίκτριές της που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτήν: «Δυστυχώς δεν υπάρχει η άμεση δυνατότητα να παρακολουθήσεις το Ελληνικό πρωτάθλημα από μακριά, αλλά γνωρίζω την βαθμολογία και ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι πρώτος. Όσο για την επικοινωνία, προσπαθώ να μιλάω όσο περισσότερο μπορώ».

Το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που περνά η ανθρωπότητα: «Υπομονή και υπευθυνότητα, θα περάσει και θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας!»

Διαβάστε ακόμη...