Η μαγική σεζόν του Τάισον

Τα νούμερα, η προσφορά και το χαμόγελο...
Πηγή: paok24.com
Η μαγική σεζόν του Τάισον
Photo Credits: @paokfc.gr website

Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη αξία και ποιότητα. Είναι μία από τις πιο πολύτιμες μονάδες του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου και φέτος, προσέφερε -δεδομένα- πολλά εντός κι εκτός γηπέδου, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Τάισον, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Τούμπα, έδειξε σε όλους πως δε χρειαζόταν ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. Τα στοιχεία του είναι γνωστά, όπως και το τι μπορεί να προσφέρει μέσα στο γήπεδο, με την περσινή σεζόν να κλείνει με 2 γκολ και 3 ασίστ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Φέτος, ο Βραζιλιάνος ήταν μαγικός! Είχε συμμετοχή σε πολλά ασπρόμαυρα γκολ και έκλεισε τη χρονιά με συνολικά 8 γκολ και 13 ασίστ, φτάνοντας τις 50 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, πανηγυρίζοντας ειδικά στο τελευταίο, καυτό φινάλε των πλέι οφ πολύ-πολύ σημαντικά τέρματα, που έκαναν πιο εύκολο το δρόμο για τον τίτλο.

Εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου η παρουσία του ήταν έντονη και όλοι παραδέχονται πως ο Τάισον ήταν και είναι παραπάνω από ενεργός στην καθημερινότητα της ομάδας, με τη δική του τρέλα. Ήταν αυτός που έκανε τις περισσότερες πλάκες, ήταν αυτός που τους πείραζε όλους και πρωταγωνιστούσε σε πολλές στιγμές.

Όσο για τον ίδιο; Δε χάνει την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους στον ΠΑΟΚ, τους πάντες, για όσα ζει εδώ. Το απολαμβάνει, το ζει στο 100% και όπως λέει και ξαναλέει, στην Τούμπα βρήκε ξανά το χαμόγελό του:

Ένα μήνυμα προς όλους τους υποστηρικτές του ΠΑΟΚ και όλους τους Θεσσαλονικείς: Παραμένω φοβισμένος, έκπληκτος και μαγεμένος, με όλο αυτό το περιβάλλον που έζησα και αυτά που είδα χθες.

Με κάνατε να χαμογελάσω, με κάνατε να ζω και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους. Σε αγαπώ ήδη!” έγραψε ο Βραζιλιάνος άσος!”.

Διαβάστε ακόμη...