PAOK Action και Κ19 δίπλα στα παιδιά της «ΣΥΖΩΗΣ»

Από paokfc.gr : Οι παίκτες της Κ19 του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στον χώρο της «ΣΥΖΩΗΣ» και πρόσφεραν απλόχερα χαρά στα παιδιά του συλλόγου, εκφράζοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω μιας ακόμα στρατηγικής δράσης του PAOK Action.
Πηγή: paokfc.gr
PAOK Action και Κ19 δίπλα στα παιδιά της «ΣΥΖΩΗΣ»

More than football.

Τα γκολ στο γήπεδο έχουν μικρή σημασία μπροστά στα «γκολ» στην πραγματική ζωή και τις «νίκες» που μπορούμε να πετύχουμε απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα όταν αγωνιζόμαστε όλοι μαζί.Η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στα παιδιά με διαταραχές όρασης του συλλόγου «ΣΥΖΩΗ». Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της UEFA Youth League, το PAOK Action ανέλαβε άμεσα πρωτοβουλία, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και μοίρασε μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας στους «μαχητές» που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για μια ζωή χωρίς αποκλεισμούς.

Επιπλέον, σε μία κίνηση με ιδιαίτερα μεγάλη συμβολική σημασία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δώρισε επιταγή αξίας 500€ με στόχο την αγορά ενός αρμονίου για τον εξοπλισμό του τμήματος μουσικής που λειτουργεί στον σύλλογο, εκφράζοντας πάνω απ’ όλα την αγάπη και το ενδιαφέρον για ένα καλύτερο αύριο με ίσες ευκαιρίες για όλα τα παιδιά.

Την δωροεπιταγή χάρισαν οι ίδιοι οι αθλητές της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ, με τους Βασίλη Κιτσάκη, Αργύρη Δαρέλα και Θοδωρή Μελενεκιώτη να δίνουν το παρόν και να σκορπούν χαμόγελα στους ανθρώπους της «ΣΥΖΩΗΣ».

Η δράση του συλλόγου «ΣΥΖΩΗ»

Ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Διαταραχές όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ», αποτελείται από γονείς και φίλους παιδιών με διαταραχές όρασης (μερική ή ολική απώλεια όρασης) και πρόσθετες αναπηρίες (νοητική υστέρηση, αυτισμός, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κ.ά.). Από το 2006 μέχρι σήμερα, δίνει έναν ξεχωριστό αγώνα για να προσφέρει στα παιδιά με αναπηρία, όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εξέλιξη και εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

www.syzoi.gr

«Γιατί για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα!»

Διαβάστε ακόμη...