Συζήτηση για επανεκκίνηση στα πρωταθλήματα Κ19, Κ17, Κ15,

Από paok24.com:Απάντηση στην πρόταση της Σούπερ Λιγκ για την επανεκκίνηση στα πρωταθλήματα Κ19, Κ17, Κ15 θα δώσει την Παρασκευή (2/4) η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.
Πηγή: paok24.com
Συζήτηση για επανεκκίνηση στα πρωταθλήματα Κ19, Κ17, Κ15,

Με τα περισσότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου να έχουν ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η Σούπερ Λίγκα κατέθεσε σχετικό αίτημα, ελπίζοντας σε θετική εισήγηση.

«Είμαστε από το περασμένο Μάρτιο όπου τα παιδιά έχουν προπονηθεί ελάχιστα, κινδυνεύουμε να δημιουργήσουμε μια χαμένη γενιά ποδοσφαιριστών. Το ζήτημα τέθηκε και θα συζητηθεί την Παρασκευή από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Ευελπιστούμε ότι θα συζητηθεί, έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία, τόσο όσον αφορά τις συνέπειες και κάποια άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι οι αθλητές μας έχουν μειωμένα κρούσματα σε covid. Τι τους λέμε; Να πάρουμε 500-600 παιδιά από τις πλατείες και να τα βάλουμε στα γήπεδα με τεστ. Τα πράγματα είναι πολύ οριακά, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα μας. όταν πάρουμε πράσινο φως έχουμε οργανώσει συνάντηση με φορείς ομάδων για να διοργανώσουμε ένα πρόγραμμα. Θα πρέπει βέβαια, να αλλάξουμε το format μας γιατί δεν υπάρχουν ημερομηνίες» τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Διαβάστε ακόμη...