«Να σε βλέπω να νικάς και τον φόβο να σκορπάς…»

Η Κ-19 του ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή, με τους οργανωμένους οπαδούς του Δικεφάλου, να κάνουν την δική τους αποθέωση στα «παιδιά» του Πάμπλο Γκαρσία.
Πηγή: inpaok.com
«Να σε βλέπω να νικάς και τον φόβο να σκορπάς…»

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή τους αποθέωσαν τους νεαρούς αθλητές του Δικεφάλου, αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ότι περιμένουν να τους δουν να φορούν την τιμημένη ασπρόμαυρη φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ για την Κ-19 του Δικεφάλου:

Όταν τον Ιούνη του ’16 αναλάμβανε τα ηνία της ομάδας υποδομής Κ-19 ο ”τρομοκράτης” Πάμπλο Γκαρσία (όπως ονομάζεται τα τελευταία δυο χρόνια) ήμασταν σίγουροι ότι θα μπολιάσει με την νοοτροπία και φιλοσοφία του, τα αμούστακα αετόπουλα.

Μόνο που αυτά ξεπέρασαν ακόμα και τις προσδοκίες του δάσκαλου- προπονητή τους καθώς ως άλλοι ”τρομοκράτες”, φέτος κατέκτησαν το τρίτο σερί πρωτάθλημα, το δεύτερο σερί αήττητο με στατιστικά που πραγματικά τρομάζουν.

Εμείς σαν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ευχαριστούμε τα παιδιά αλλά και τον προπονητή της ομάδας Κ-19, θέλοντας να τους τονίσουμε ότι το μέλλον τους ανήκει, ελπίζοντας σύντομα να συνεχίσουν να ”τρομοκρατούν” αντιπάλους, φορώντας την τιμημένη ασπρόμαυρη φανέλα της ανδρικής ομάδας.

«Να σε βλέπω να νικάς και τον φόβο να σκορπάς…»

Διαβάστε ακόμη...