Παβλένκα: «Μας έλειψε η αυτοπεποίθηση - Κανένας δεν είναι χαρούμενος με την ισοπαλία»
Στην έλλειψη αυτοπεποίθησης απέδωσε την δυστοκία του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γίρι Παβλένκα, που έφερε την «λευκή» ισοπαλία για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.
Πηγή: sdna.gr
SHARE:

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το παιχνίδι:
«Είμαι ελαφρώς χαρούμενος που κράτησα το μηδέν αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στόχος μας ήταν η νίκη. Δυστυχώς σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες σήμερα και δεν σκοράραμε».
Για την συνεισφορά του κάτω από την εστία:
«Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Σήμερα κανένας δεν είναι χαρούμενος για την ισοπαλία, στόχος μας ήταν η νίκη. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι για την συνέχεια».
Για την δυστοκία του ΠΑΟΚ:
«Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, είναι κάτι θετικό. Αυτό που μας έλειψε ήταν η αυτοπεποίθηση μπροστά από την εστία, που θα μας έδινε την κατάλληλη ηρεμία για να τελειώσουμε τις φάσεις».