Αρχηγός ομάδας Premier League βλέπει τον ΠΑΟΚ να σηκώνει το Conference!

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, σε προβλέψεις που έκανε στο TNT Sports πρόβλεψε πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το UEFA Europa Conference League!
Πηγή: thessports.gr
Αρχηγός ομάδας Premier League βλέπει τον ΠΑΟΚ να σηκώνει το Conference!

Μετά τη διακοπή για τις εθνικές, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επέστρεψαν και φτάνουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους. Αφού βρίσκονται στη φάση των προημιτελικών. Ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες του UEFA Europa Conference League λοιπόν βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι ο κόσμος, έχει αρχίσει να μπαίνει σε κλίμα… Ευρώπης και αρκετοί μάλιστα έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις προβλέψεις τους. Μέσα σε αυτούς είναι και οι πρώην ποδοσφαιριστές και αναλυτές αγώνων στο TNT Sports. Ένας εξ αυτών είναι και ο Τομ Λόκιερ, ο αρχηγός της Λούτον. Ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 23 Δεκεμβρίου, όταν είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιούκαστλ λόγω ενός προβλήματος καρδιάς που έχει.

Οι προβλέψεις του 29χρονου αρχηγού των «Hatters» λοιπόν ήταν λίγο διαφορετικές από των υπολοίπων τριών, αφού πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει την Μπριζ, ενώ από την άλλη πρόβλεψε πως ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί από τη Φενέρμπαχτσε.

Όσον αφορά τον Δικέφαλο, ο Ουαλός θεωρεί πως θα φτάσει μέχρι το τέλος, δηλαδή την κατάκτηση της διοργάνωσης, αφού πρώτα θα έχει αφήσει έξω τη Φιορεντίνα στα ημιτελικά και στον τελικό θα κερδίσει την Άστον Βίλα.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...