Για το θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία!

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αναφορικά με το μέλλον του στη διοργάνωση του Europa League, δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ στo Philips Stadion, με αντίπαλο την Αϊντχόβεν ...
Για το θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία!

Το παιχνίδι θα γίνει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ομίλου μας, θα ξεκινήσει στις 22:00, θα μεταδοθεί από το ΟΤΕsports 2 και θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξή του μέσα από το live της σελίδας μας.

Στο παιχνίδι που είχε γίνει στην Τούμπα πριν τρεις εβδομάδες, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 4-1, εντυπωσιάζοντας στην επανάληψη και έτσι με εκείνη τη νίκη του έφτασε τους πέντε βαθμούς στον Ε' όμιλο, με την ολλανδική ομάδα να μένει στους τρεις, αυτούς που κέρδισε δηλαδή στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια.

Γίνεται αντιληπτό πως αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κερδίσει το σημερινό ματς, αυτόματα αποκτά τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: "Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά εμείς έχουμε κάθε παιχνίδι... τελικό και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα, να βελτιώσουμε το τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε απέναντι μας και ήρθαμε για να παίξουμε μπάλα. Και για εμάς είναι τελικός και για αυτούς. Πρέπει να παίξουμε με ψυχή και καρδιά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν μυστικά πλέον σε τέτοιο επίπεδο."

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Γιαννούλη, Μιχάι, καθώς και τους Περέιρα, Βιεϊρίνια που ως γνωστό δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι:   Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, ΕΛ Καντουρί, Τσιγγάρας, Νινούα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Ζϊβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Σοάρες, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, στα χαφ οι Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας (ή Εσίτι) και μπροστά τους οι Τζόλης, Σφιντέρσκι, Α. Ζίβκοβιτς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μ'βογκό θα είναι απόψε στο τέρμα, με τους Ντάμφρις, Μαξ, Τέζε, Μποσαλί, Ροσάριο, Σανγκαρέ, Μάουρο Ζούνιορ, Γκάπκο, Μάλεν και Ζάχαβι να έχουν το προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα.

Ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Haralds Gudermanis και Aleksejs Spasjonnikovs

Διαβάστε ακόμη...