Στον 3ο προκριματικό γύρο ο ΠΑΟΚ!

Νέα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ που ξεκινά την προσπάθειά του από τον 3ο προκριματικό του Conference League!
Στον 3ο προκριματικό γύρο ο ΠΑΟΚ!

Στις 19 Ιουλίου η κλήρωση - 5 και 12 Αυγούστου οι πρώτες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις!

Απρόσμενα νέα από την UEFA που διαφοροποιούν το πρόγραμμα του Δικεφάλου δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ «σκαρφαλώνει» από τον 2ο προκριματικό γύρο στον 3ο και ξεκινά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις δύο εβδομάδες αργότερα!

Συγκεκριμένα, η UEFA αποφάσισε σήμερα το πρωί να δώσει προτεραιότητα στους Κυπελλούχους συγκεκριμένων χωρών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά την κατάκτηση του Europa League από την Βιγιαρεάλ. Ο ΠΑΟΚ βγήκε άμεσα κερδισμένος δεδομένου πως μεταφέρεται από τον 2ο προκριματικό γύρο στον 3ο, όπως αντίστοιχα συνέβη και με την κυπελλούχο Ελβετίας, Λουκέρνη!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα δοθούν στις 5 και 12 Αυγούστου αντί για τις 22 και 29 Ιουλίου όπως ήταν το αρχικό πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ενημερώνονται για τον αντίπαλό τους στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου!

Οι κυπελλούχοι Σλοβενίας, Ουγγαρίας, Λουξεμβούργου και Λιθουανίας μετακινούνται από τον 1ο στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, κάτι που αναμένεται να σφραγιστεί και επίσημα από την UEFA!

Διαβάστε ακόμη...