"Θέλουμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο (vid)"

O τεχνικός του Δικεφάλου σχολίασε την μεγάλη επικράτηση της ομάδας επί της PSV με το εκκωφαντικό 4-1...
"Θέλουμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο (vid)"

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε λίγο. Μας έλειπε το να βγαίνουμε γρήγορα μπροστά. Σίγουρα οι παίκτες που έκανα αλλαγή στο ημίχρονο βοήθησαν αρκετά και μας βοήθησαν να παίξουμε πιο γρήγορα στις αντεπιθέσεις».

Για την αλλαγή του Τσόλακ: «Ο Τσόλακ δούλεψε πολύ για την ομάδα, πάντα το πρώτο ημίχρονο είναι πιο δύσκολο. Δούλεψε σκληρά. Η αλλαγή του ήταν θέμα τακτικής, αυτός ήταν ο λόγος».

Για τις αλλαγές που έκανε στον ΠΑΟΚ: «Εμείς θέλουμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλουμε να πρεσάρουμε ψηλά. Θέλει κάθε μέρα δουλειά. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συγκλίνουμε προς τα μέσα και να μην αργούμε, μας βοήθησε το πρώτο γκολ, πήραμε ψυχολογία. Αυτοί που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν πιο κάθετο ποδόσφαιρο».

Για το στυλ παιχνιδιού που θέλει να βλέπει: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό εμείς θέλουμε να πρεσάρουμε ψηλά. Ανάλογα με το τι παιχνίδι έχουμε χρειάζεται και η κατοχή, αλλά θέλουμε να παίζουμε γρήγορα για το γκολ. Το πιο σημαντικό είναι το γκολ».

Για τους μικρούς του ΠΑΟΚ: «Έχουμε στο ρόστερ 26 παιδιά και όλοι είναι διαθέσιμοι. Όλοι δουλεύουν καλά και θέλω να τους δω όλους, όποιος αξίζει να παίξει, θα παίξει. Καθημερινά δίνουμε εξετάσεις, κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Εγώ είμαι ο πρώτος που κάνει πολλά λάθη, αλλά κοιτάμε την ομάδα και θέλω να παίξουμε με καρδιά. Θέλω να είμαι δίκαιος με όλους».

Για το τι έμαθε από το ματς απέναντι στην Αϊντχόφεν: «Πρώτα έμαθα ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Υπάρχουν οι λεπτομέρειες, αλλά έμαθα ότι έχουμε καρδιά, έχουμε νικητές μέσα στα αποδυτήρια και οι παίκτες ακολουθούν τον προπονητή, είμαστε μαζί και αυτό είναι σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...