Κράξιμο στη Σερβέτ για την μεταγραφή του Μαζικού!

Από thessports.gr: Την Τετάρτη "έκλεισε" το deal μεταξύ Άρη και Σερβέτ για τον Μαζικού, με τον τελευταίο, έτσι, να μετακομίζει στον σύλλογο της Ελβετίας. Η μεταγραφή του, πάντως, δεν φαίνεται να... ενθουσίασε οπαδούς της Σερβέτ.
Πηγή: thessports.gr
Κράξιμο στη Σερβέτ για την μεταγραφή του Μαζικού!

Απεναντίας, υπήρξε κριτική για την συγκεκριμένη κίνηση, με oρισμένους φίλους της ομάδας της Ελβετίας να "βγάζουν" δυσαρέσκεια για την απόκτηση του Μαζικού, σε ιστοσελίδα που φιλοξενούσε την είδηση της απόκτησής του από την Σερβέτ.

"Γιατί να αναζητάμε παίκτες δεύτερης κατηγορίας στο εξωτερικό;", έγραψε κάποιος φίλος της Σερβέτ ενώ άλλος σχολίασε: "Νόμιζα ότι θα παίζαμε με Πρωταθλητές φέτος. Πώς να στοχεύσουμε σε ευρωπαϊκή διάκριση, αν δεν παίρνουμε παίκτες αντίστοιχου επιπέδου"; Άλλος είπε:

"Ουάου, 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δύο ασίστ. Τρομερή ενίσχυση...", για να του απαντήσει κάποιος πως ο Μαζικού "είναι αριστερό μπακ..." και στην συνέχεια ένας άλλος οπαδός της Σερβέτ, να συνεχίσει με το σχόλιο: "Και ο Ντάνι Άλβες και ο Καφού, μπακ ήταν...". Επίσης, ένας φίλος της Σερβέτ ήταν αρκετά αυστηρός με την κίνηση της απόκτησης του Μαζικού. "Άλλο ένα φιάσκο εν όψει!!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...