Αλμέϊδα: «Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Επανεκκίνηση στα πλέι-οφ της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Κυριακή στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Αλμέϊδα: «Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς κόντρα στους «ασπρόμαυρους», για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα του, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι».

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για τον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πως την Κυριακή θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι «ασπρόμαυροι» καταθέτουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Θα κοντραριστούν δύο ομάδες που έχουν ένα αρκετά παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει το σύστημα ποδοσφαίρου που παίζει. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καταθέτουν την ψυχή τους.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας πώς πρέπει να παίξουμε απέναντι τους».

Ο Ματίας Αλμέιδα σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ενόψει του αγώνα της Τούμπας τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να κερδίζουμε. Το τελευταίο διάστημα είχα λίγο χρόνο και διάβασα αρκετά την ιστορία των ομάδων στην Ελλάδα, είδα πως η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια έχει πάρει λίγες φορές το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν σκέφτομαι με την πίεση. Είμαστε δεύτεροι, όποιος θέλει να δει κάτι άλλο είναι ΟΚ, αλλά έχει να κάνει με στρατηγική. Ξέρω την ομάδα μου, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και επίσης ξέρω πως η αλλαγή της νοοτροπίας θα πρέπει να είναι γενική».

Διαβάστε ακόμη...