Κίνδυνος για Χάμες να χάσει και ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό!
Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Ολυμπιακό, με τον τραυματισμό του Χάμες Ροντρίγκες να προκαλεί έκδηλη ανησυχία.
Πηγή: sdna.gr
SHARE:

Ο Κολομβιανός σταρ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό της εθνικής ομάδας του και ο τραυματισμός του είναι -τελικά- σοβαρότερος απ' ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί και θεωρούσε κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
Όπως φαίνεται, το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί -και αυτή τη φορά- είναι το ίδιο που τον κράτησε εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα.
Στον Ολυμπιακό μάλιστα υπάρχει έντονη ανησυχία ότι ο Χάμες θα λείψει όχι μόνο από το κυριακάτικο (2/4) παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και στα δύο κολλητά ντέρμπι που ακολουθούν, με ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (5/4), αλλά ενδεχομένως και με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (9/4), σε περίπτωση που δεν πάει καλά η θεραπεία του.
TAGS: