A+ A A-

Η ντροπή των play off

Από paok24.com:Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώνονται σιγά σιγά, με τις ομάδες της Stoiximan Super League να προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Στο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των play off συμπεριλαμβάνεται και το «ντέρμπι» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. «Ντέρμπι» που από ότι φαίνεται δεν αγωνιά κανένας για το αποτέλεσμα του, ενώ αν ρίξει κανείς μια ματιά στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών θα πέσει από τα σύννεφα.

Ο άσος του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1,25, ενώ το διπλό έχει «εκτοξευθεί» στο 19(!), με την ισοπαλία να βρίσκεται στο 5. Τι πιο σύνηθες για ένα ντέρμπι θα πει κάποιος.

Είναι πραγματικά πρωτοφανής η πτώση που έχει σημειωθεί στην απόδοση του άσου, δεν υπάρχει σίγουρα προηγούμενο για κάτι τέτοιο, τέτοια πτώση και τέτοια σιγουριά για το αποτέλεσμα ενός «ντέρμπι» των play off και μάλιστα στην πιο αμφίρροπη διαδικασία των τελευταίων ετών, με όλους τους στόχους για τις ομάδες να είναι ανοιχτοί.

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

  • Για τον ΠΑΟΚ
  • Για τους αντιπαλους
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
MVP από την άμυνα;

MVP από την άμυνα;

09-06-2023 | paok24.com

Ήττα με το μυαλό στον τελικό! (1974)

Ήττα με το μυαλό στον τελικό! (1974)

09-06-2023 | aspromavresistories.blogspot.com

Τι θέλει ο Πούκι;

Τι θέλει ο Πούκι;

09-06-2023 | paok24.com

Το χειρότερο φετινό δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ!

Το χειρότερο φετινό δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ!

08-06-2023 | Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook

Τεσσάρα με ... αποδοκιμασίες! (1975)

Τεσσάρα με ... αποδοκιμασίες! (1975)

08-06-2023 | aspromavresistories.blogspot.com

  • 1
  • 2
  • 3
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Τέλος ο Μπακαμπού

Τέλος ο Μπακαμπού

08-06-2023 | paok24.com

Παρελθόν ο Σάρλια

Παρελθόν ο Σάρλια

02-06-2023 | paok24.com

Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.