Η ντροπή των play off

Από paok24.com:Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώνονται σιγά σιγά, με τις ομάδες της Stoiximan Super League να προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο.
Πηγή: paok24.com
Η ντροπή των play off

Στο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των play off συμπεριλαμβάνεται και το «ντέρμπι» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. «Ντέρμπι» που από ότι φαίνεται δεν αγωνιά κανένας για το αποτέλεσμα του, ενώ αν ρίξει κανείς μια ματιά στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών θα πέσει από τα σύννεφα.

Ο άσος του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1,25, ενώ το διπλό έχει «εκτοξευθεί» στο 19(!), με την ισοπαλία να βρίσκεται στο 5. Τι πιο σύνηθες για ένα ντέρμπι θα πει κάποιος.

Είναι πραγματικά πρωτοφανής η πτώση που έχει σημειωθεί στην απόδοση του άσου, δεν υπάρχει σίγουρα προηγούμενο για κάτι τέτοιο, τέτοια πτώση και τέτοια σιγουριά για το αποτέλεσμα ενός «ντέρμπι» των play off και μάλιστα στην πιο αμφίρροπη διαδικασία των τελευταίων ετών, με όλους τους στόχους για τις ομάδες να είναι ανοιχτοί.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...