Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή!

Απο paok24.com: Πέρσι... ξεφτίλας, φέτος έχει... κύρος o Μαρκ Κλάτενμπεργκ σύμφωνα με τον Θόδωρο Καρυπίδη!
Πηγή: paok24.com
Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή!

20 Μαρτίου 2022. Πριν από μόλις έναν χρόνο δηλαδή. Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και το 0-0 είναι το τελικό αποτέλεσμα! Η αντίδραση των "κίτρινων", δηλαδή του Θόδωρου Καρυπίδη; Ανακοίνωση κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Αυτή, ανέφερε:

"Καιρό τώρα δεν ασχολούμαστε μαζί σου Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά τελευταία βλέπουμε ότι αγχώνεσαι πολύ για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη.

Δεν κρατάς, πλέον, ούτε τα προσχήματα και μας αναγκάζεις σήμερα να ασχοληθούμε μαζί σου...

Υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Λούκας Σάσα και ο Ούγγρος διαιτητής, που μας έστειλες, δεν το έδωσε. Ούτε ο Πορτογάλος στο VAR, ο ίδιος που μας έβαλες και στην Τρίπολη. Και σου είπαμε δεν τον θέλουμε αυτόν ξανά.

Ούτε την χειρονομία του Σέκενφελντ στο 39' δεν είδε κανείς που ήταν ο ορισμός της αποβολής.

Μεγάλη... πρεμούρα σε έχει πιάσει Μαρκ για τον Παναθηναϊκό και να δούμε πόση ακόμη ξεφτίλα αντέχεις...".

Λίγους μήνες αργότερα βέβαια, ο Θόδωρος Καρυπίδης και η ΠΑΕ Άρης ψήφισαν "ναι" στην πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ρόλο... εκπαιδευτή διαιτησίας της Λίγκας, για να φτάσουμε στη χθεσινή ημέρα στην οποία ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης... αποθέωσε τον Άγγλο πρώην διαιτητή, ερωτηθείς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για το κατά πόσο ο Στιβ Μπένετ μπορεί να φέρνει κάθε φορά elite διαιτητές!

Η απάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη; «Άρα είναι άχρηστοι και δεν μπορούν να πείσουν κανέναν. Και πέρυσι υπήρχε πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, ο Κλάτενμπεργκ έχει κύρος και τους έπειθε. Ο Μπένετ ίσως δεν μπορεί, αλλά σίγουρα δεν θέλει και εξυπηρετεί συμφέροντα. Σίγουρα όχι δικά μας συμφέροντα πάντως. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Τη μία μέρα λες το ένα και την άλλη κάτι άλλο. Δεν θα βγαίνεις κάθε μέρα να τα αλλάζεις, κάνουν κωλοτούμπες», ενώ σε ερώτηση για τον Στιβ Μπένετ, σημείωσε:

"Ποιος είναι αυτός που δεν μπορεί να μας δει, ο Καίσαρας; Ποιο είναι αυτό το Μίκυ Μάους που δεν μπορεί δηλαδή; Θα γίνουν και λάθη, ανθρώπινα είναι. Ο Κλάτενμπεργκ τουλάχιστον πέρυσι του ζητούσες και σε άκουγε. Αυτός μας απαξιώνει τελείως, τη συνάντηση δεν την έβαλε ο Μπένετ αλλά ο Μπαλτάκος και την έβαλε την επόμενη εβδομάδα για να κερδίζει χρόνο».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...