Τερζής: «Κλειστό ματς, μεγάλη η θέλησή μας για νίκη»

Από paok24.com: Πρώτη σέντρα στα πλέι-οφ της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται την Κυριακή από τον Άρη στις 19:00.
Πηγή: paok24.com
Τερζής: «Κλειστό ματς, μεγάλη η θέλησή μας για νίκη»

Ο προπονητής των «κιτρίνων» Απόστολος Τερζής μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο, λέγοντας αρχικά:

"Όλα τα παιχνίδια ανάμεσα σ' αυτές τις δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτά τα παιχνίδια συνήθως είναι κλειστά. Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας αλλά και οι αντίπαλοί μας τη δική μας ομάδα. Από εκεί και πέρα εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, προετοιμαζόμαστε γι' αυτό το παιχνίδι. Έχουμε βάλει στόχο τη νίκη κι έχουμε συζητήσει με τα παιδιά. Έχουμε πει τι θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο κι ελπίζω να πάνε όλα καλά, να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς".

Για το πού θα κριθεί ο αγώνας:

"Όπως σας είπα, τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Νομίζω ότι δεν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις στο τακτικό κομμάτι, θα μετρήσει η θέληση της κάθε ομάδας για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τη δική μου ομάδα, έχουμε μεγάλη θέληση και πάθος για τη νίκη και ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό είναι σημαντικό γιατί έχω πει πολλές φορές ότι μας δίνει έξτρα δύναμη, έξτρα κίνητρο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε και τον κόσμο χαρούμενο.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αλλά η προϊστορία λέει ότι και εμείς πάμε κλειστά αλλά και ο αντίπαλος. Θα δούμε"

Όσον αφορά τον Ρουπ και αν θα είναι διαθέσιμος:

"Μέχρι αύριο θα περιμένουμε. Κάθε μέρα κάνουμε τα τεστ με τους ιατρούς και περιμένουμε. Δεν είναι εύκολο να είναι μαζί μας αλλά θα δούμε και την αυριανή μέρα και θα αποφασίσουμε".

Διαβάστε ακόμη...