Μπράτσος: «Στο χέρι των Κωνσταντέλια - Κούτσια να… απογειωθούν!»

Από sdna.gr: Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την εξέλιξη δύο αυθεντικών ταλέντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Γιάννη Κωνσταντέλια και του Γιώργου Κούτσια, τονίζοντας πως είναι στο χέρι τους να έχουν ένα λαμπρό μέλλον και πως έχουν ήδη όλα τα εχέγγυα ως ταλέντα.
Πηγή: sdna.gr
Μπράτσος: «Στο χέρι των Κωνσταντέλια - Κούτσια να… απογειωθούν!»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4 της Θεσσαλονίκης, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων:

Για τον Κωνσταντέλια και τον Κούτσια: «Είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες, ο καθένας έχει το δικό του ταλέντο και την προσωπικότητα. Τον Κωνσταντέλια δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά απ' αυτά που βλέπω είμαι εντυπωσιασμένος, το μέλλον είναι μπροστά του και στη δική του ευχέρεια να το απογειώσει, του το εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάει σε μια μεγάλη ομάδα. Ο Κούτσιας είναι ένα παιδί ταπεινό, του δώσαμε ευκαιρίες εδώ, του μιλήσαμε, αφιερώσαμε πολύ χρόνο μαζί του, του δείχναμε βίντεο, ανταποκρίθηκε και αυτό φάνηκε και μας βοήθησε σε κρίσιμη καμπή στην ομάδα μας, όταν πήραμε βαθμούς και με τα γκολ του, με την παρουσία του. Όλα εξαρτώνται απ' τη δική τους προσωπικότητα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουν γιατί είναι αυθεντικά ταλέντα».

Για την ομάδα του Βόλου: «Ήταν το όνειρο μας να πάμε στα πλέιοφς, ήταν κάτι που είχε θέσει η διοίκηση και εμείς, αλλά σίγουρα ήταν κάτι που δεν ήταν εύκολο. Κάναμε έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο, στον δεύτερο είχαμε θέματα με το ρόστερ, μπορέσαμε όμως να διαχειριστούμε καταστάσεις και τραυματισμούς και να φτάσουμε να εξασφαλίσουμε από νωρίς την παρουσία μας στα πλέιοφς. Είναι επιτυχία για την ομάδα και ιστορική πρόκριση, στη σύντομη ιστορία μας ως σωματείο, που είναι έξι ετών. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας για να βελτιωθούμε. Εμείς, εγώ κι οι συνεργάτες μου, προσπαθούμε και μέσα από τις επιτυχίες να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Από τη στιγμή που ακουμπάμε την 5η θέση, θα την κυνηγήσουμε. Θα πάμε σε όλα τα ματς δυνατά, για εμάς πλέον είναι σημαντικό ότι δεν υπάρχει βαθμολογία και θα κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Απ' τη στιγμή που μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου, θα την κυνηγήσουμε όπως μπορούμε».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Όταν ένας αγώνας τελειώνει 1-0 πάντα σκέφτεσαι ότι υπάρχει κάτι καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις. Εμείς θέλαμε να προβληματίσουμε τον ΠΑΟΚ, να ανοίξουμε τις γραμμές του, το καταφέραμε, περνούσαμε μπάλες, αλλά αυτές τις μπάλες δεν τις συνεχίζαμε σωστά. Στο δεύτερο κάτι καλύτερο κάναμε, κάναμε και δύο ευκαιρίες, δεν μπήκαν, οπότε πρέπει να κρατήσουμε αυτό το στοιχείο, της βελτίωσης στο β' ημίχρονο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ παίζει το πιο συνδυαστικό ποδόσφαιρο: «Όλες οι ομάδες έχουν τα δυνατά τους στοιχεία και ο ΠΑΟΚ έχει και αυτό. Και οι τέσσερις κορυφαίες το κάνουν, αυτό που μπορώ να πω πλέον ενόψει των πλέιοφς, είναι ότι όλα θα παιχθούν στις λεπτομέρειες, στις δυνάμεις που θα έχουν και στη διάρκεια. Είναι μια μάχη των τεσσάρων και πιστεύω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο και η κλήρωση, και οι πρώτες αγωνιστικές θα μας δείξουν μια εικόνα αν και πιστεύω ότι μέχρι τέλους θα έχουμε αγωνία για τον πρωταθλητή, ενώ παίζει ρόλο και η 2η θέση που βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει παντού ενδιαφέρον, μέχρι και την 5η θέση και νομίζω ότι ο κόσμος θα δει πάλι καλά παιχνίδι και στα πλέιοφς και στα πλέιαουτ».

Διαβάστε ακόμη...