Ανακοίνωσε Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα με ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη, με τον Αργεντίνο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Πηγή: thessports.gr
Ανακοίνωσε Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα με ΠΑΟΚ

Το μόνο που έμενε ήταν το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης. Οι πράσινοι λοιπόν το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Αργεντίνου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026 και ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Ο Μαντσίνι μάλιστα θα είναι κανονικά στην αποστολή για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από τον Άρη Θεσσαλονίκης του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα ανήκει στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1996 στην πόλη Αροζίτο στην περιοχή της Κόρδοβα της Αργεντινής.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία της Προγιέκτο Κρεσέρ προτού μετακινηθεί στη σπουδαία αργεντίνικη ομάδα της Νιούελς Ολντ Μπόις, όπου προτού καν συμπληρώσει τα 19 του χρόνια έκανε την πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη ομάδα.

Η γαλλική Μπορντό τον παρακολούθησε στενά και τελικά τον Ιανουάριο του 2017 τον απέκτησε. Εκεί δεν έμελλε να στεριώσει.

Η Μπορντό θέλησε να δώσει στον Μαντσίνι χρόνο συμμετοχής και τον παραχώρησε δανεικό στην Τουρ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας.

Το ίδιο έπραξε και τη σεζόν 2018-19 όταν τον έδωσε δανεικό στην Οσέρ, επίσης στη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας. Το καλοκαίρι του 2019 ο Μαντσίνι μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε σε 122 παιχνίδια, σκοράροντας 14 φορές και μοιράζοντας 18 ασίστ. Την τρέχουσα περίοδο μετράει 3 γκολ, ενώ με 6 ασίστ είναι πρώτος στη σχετική κατηγορία της Super League.

Καλωσορίζουμε τον Ντάνιελ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Διαβάστε ακόμη...