Πλήρης στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Από paok24.com: Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (18/01) πρώτου προημιτελικού αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για το Κύπελλο Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
Πλήρης στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ενώ μετά όσοι έπαιξαν βασικοί στο νικηφόρο ματς στα Ιωάννινα έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τον Τσέριν αλλά και τρεις νεαρούς από την δεύτερη ομάδα και την Κ19, τους Κυριόπουλο, Συμεωνίδη και Κρυπαράκο να προστίθενται σε αυτούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού πρώτου προημιτελικού αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, εν συνεχεία όσοι έπαιξαν βασικοί στα Ιωάννινα έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Κρυπαράκος».

Διαβάστε ακόμη...