Η Ομοσπονδία ψάχνει αποδείξεις για το ύποπτο ματς, Ιωνικός και Κολοσσός

Από skgsports.gr: Την ώρα που η Ελληνική Ομοσπονδίας Μπάσκετ έχει ξεκινήσει διαδικασίες για τη συγκέντρωση αποδείξεων για το ύποπτο για στοιχηματισμό ματς Κολοσσού-Ιωνικού της Basket League, οι δύο ομάδες με ανακοινώσεις που εξέδωσαν ζητούν να πέσει άπλετο φως και να μην μείνει καμία σκιά.
Πηγή: skgsports.gr
Η Ομοσπονδία ψάχνει αποδείξεις για το ύποπτο ματς, Ιωνικός και Κολοσσός

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός:

«Μετά όσα έχουν ακολουθήσει την ήττα της ομάδας από τον Κολοσσό, η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι απολύτως σύμφωνη και θα συνδράμει, όπως της ζητηθεί, σε οποιαδήποτε έρευνα διενεργηθεί, από οποιονδήποτε αρμόδιο φορέα κι αφορά τον αγώνα «Κολοσσός Ρόδου-Ιωνικός Νίκαιας», που πραγματοποιήθηκε εχτές στην Ρόδο, ή/και οποιονδήποτε άλλον αγώνα της ομάδας μας.

Δεσμευόμαστε από πλευράς μας να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά, ούτε επάνω στην ομάδα μας, αλλά ούτε και στο πρωτάθλημα της Basket League, στο οποίο συμμετέχουμε».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου:

«Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται έπειτα από τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, δηλώνουμε ξεκάθαρα:

Ο Κολοσσός Ρόδου σεβόμενος την ιστορία του, σεβόμενος τις αθλητικές αρχές , αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του, θα είναι σύμμαχος με κάθε κίνηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του ΕΣΑΚΕ και οποιουδήποτε άλλου φορέα, με σκοπό το καλό του αθλήματος και της Basket League.

Η ομάδα μας έχει αποδείξει 17 χρόνια τώρα ότι παίζει μόνο για τη νίκη. Ας πέσει -χωρίς μισόλογα και καθυστερήσεις- άπλετο φως παντού».

Διαβάστε ακόμη...