Ο…φίλος τον φίλο με 1,35!

Από paok24.com:Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο πρώτο από την σειρά των 3 αγώνων των δύο ομάδων για πρωτάθλημα και κύπελλο, σε διάστημα 10 ημερών.
Πηγή: paok24.com
Ο…φίλος τον φίλο με 1,35!

Παρά το γεγονός πως επρόκειτο...ντέρμπι μεταξύ 4ου και 5ου της βαθμολογίας της Superleague, οι στοιχηματικές προσφέρουν την νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1,35! Θεωρούν τόσο δεδομένη την επικράτηση των ερυθρολεύκων που θέτουν την νίκη του Άρη στο 10,50. Αποδόσεις που συνήθως βλέπουμε σε παιχνίδια μεταξύ ομάδας των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας και ομάδας που δίνει προσπάθεια για παραμονή.

Αντίστοιχα, ξεφεύγοντας από το πρωτάθλημα, για τον Ολυμπιακό προσφέρεται σε ακριβώς ίδια απόδοση η πρόκριση -έναντι του Άρη- στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Και αν για το αυριανό (15/1) παιχνίδι, θεωρείται βέβαιο πως θα κερδίσει ο Ολυμπιακός λόγω έδρας και με δεδομένο πως ο Άρης έχει να βγάλει διπλό στον Πειραιά από το 2002, πως εκτιμούν σε τέτοιες αποδόσεις φαβορί τους ερυθρόλευκους σε διπλά παιχνίδια, το ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί στο «Χαριλάου»;

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...