Ολυμπιακοί σε κλιμακτήριο!

Από paok24.com:Μετά την δήλωση του επίσημου Ολυμπιακού περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Superleague, που τελικά έγινε πολύ γρήγορα...
Πηγή: paok24.com
Ολυμπιακοί σε κλιμακτήριο!

«Μένουμε Ελλάδα», οι «ερυθρόλευκοι» «ξαναχτυπούν» με νέο παραλήρημα, καθώς όπως ανακοίνωσαν σκέφτονται σοβαρά την αποχώρηση της δεύτερης ομάδας από το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Η αλήθεια είναι πως οι Πειραιώτες έχουν κουράσει με την στάση τους αλλά και την τοξικότητα που διαρκώς βγάζουν μέσω των θέσεών τους και καλό θα ήταν να αποχωρήσουν από τα εθνικά πρωταθλήματα προκειμένου να επέλθει ηρεμία σε όλους όσους ασχολούνται ακόμη με το χιλιοταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή τη φορά διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β (!) κι όπως τονίζουν «θα επανεξετάσουν πολύ σοβαρά την παρουσία της στη συγκεκριμένη κατηγορία».

Απορίας άξιο είναι πώς η ΕΠΟ ανέχεται ακόμη τέτοιου είδους συμπεριφορές από τους Πειραιώτες που όπως φαίνεται βρίσκονται σε...κλιμακτήριο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

Ο απόλυτος ευτελισμός του ποδοσφαίρου συνεχίστηκε το Σάββατο με όσα απίθανα είδαμε να γίνονται στο γήπεδο του Αιγάλεω, στον αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και του Ολυμπιακού Β'.

Η πλήρης γελοιοποίηση των κανόνων του αθλήματος (και κατ' επέκταση του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο) αυτή τη φορά συντελέστηκε από διαιτητές της σειράς, από αυτούς που ορίζουν οι Μάνταλος, Μπένετ, Μπαλτάκος ή όποιος άλλος επιλέγουν οι λαθροβιούντες που διοικούν το μόρφωμα που φέρει την ταμπέλα «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Στον αγώνα του Σαββάτου αυτοί που εμφανίστηκαν στο γήπεδο ως «Διαιτητές» της αναμέτρησης αλλοίωσαν το αποτέλεσμα ακυρώνοντας γκολ στο οποίο τον σκόρερ κάλυπταν τουλάχιστον τρεις αμυντικοί!

Διαιτησίες-λαιμητόμοι υπήρξαν και στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας μας, ενώ παρατηρούνται επαναλαμβανόμενα αυτά τα φαινόμενα και σε άλλα παιχνίδια της κατηγορίας, ορίζοντας τη μοίρα ομάδων και της διοργάνωσης συνολικά.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγκαταλέγεται στις ομάδες που ζήτησαν και πρωτοστάτησαν στην καθιέρωση του θεσμού των Β' Ομάδων, στα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, για δυο λόγους: Πρώτον για αναπτυξιακούς λόγους.

Ως σύλλογος που επί χρόνια επενδύει στη λειτουργία των Ακαδημιών θεωρούσαμε ότι η λειτουργία μιας ομάδας που θα συμμετέχει σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και θα λειτουργεί ως προθάλαμος για την πρώτη ομάδα θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τους ποδοσφαιριστές μας σε επίπεδο εμπειριών και παραστάσεων.

Και, δεύτερον, για να συμβάλλουν ώστε να βελτιωθεί το προϊόν της δεύτερης «επαγγελματικής» κατηγορίας Super League 2, που θεωρείται μια εκ των πλέον διεφθαρμένων επαγγελματικών κατηγοριών στην Ευρώπη σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Sportradar.

Δυστυχώς όλο και πιο συχνά διαπιστώνουμε ότι αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Δυστυχώς, οι στοιχηματζήδες και οι γιαννάκηδες, οι λεουτσάκοι, οι πρίτσες, είναι πάρα πολλοί στην κατηγορία και δεν αφήνουν και όσους, λίγους, είναι σοβαροί, να λειτουργήσουν με τον τρόπο που απαιτεί μια επαγγελματική κατηγορία και να ανεβάσουν το επίπεδο.
Όλο και πιο συχνά διαπιστώνουμε ότι δεν έχει κανένα νόημα η επένδυση στο βούρκο. Και κανένα καλό δε θα βγει από την ώρα που κάποιοι – όχι μόνο εξωθεσμικά, αλλά και από θέσεις ευθύνης – θέλουν αυτό τον βούρκο να τον συντηρούν και να τον διευρύνουν.

Υπό αυτές τις συνθήκες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα επανεξετάσει πολύ σοβαρά την παρουσία της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη...