Στην Αθήνα ο Μίτσελ, υπογράφει στον Ολυμπιακό

Από sdna.gr:Συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ, ο οποίος υπογράφει άμεσα στους Πειραιώτες και... πιάνει δουλειά.
Πηγή: sdna.gr
Στην Αθήνα ο Μίτσελ, υπογράφει στον Ολυμπιακό

Σε έναν παλιό του γνώριμο κατέληξε ο Ολυμπιακός για τον διάδοχο του Κάρλος Κορμπεράν.

Η περίπτωση του Μίτσελ "έπαιξε" εξ αρχής πολύ δυνατά για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο και ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι φαίνεται να είναι τελικά ο εκλεκτός για να αναλάβει τα ηνία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Την είδηση αποκάλυψε αρχικά ο δημοσιογράφος του "Cadena SER", Χοσέ Νταβίντ Παλάσιο, κάνοντας μάλιστα λόγο για διετή συμφωνία: «Ο Μίτσελ είναι πολύ κοντά για να γίνει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Ταξιδεύει στην Αθήνα για να κλείσει η υπόθεση. Αρχικά θα υπογράψει για δύο χρόνια. Εκεί θα συναντήσει τον Μαρσέλο και τον Χάμες Ροντρίγκες».

Η πρώτη θητεία του Μίτσελ στο λιμάνι

O 59χρονος Ισπανός τεχνικός καθοδήγησε για συνολικά 90 παιχνίδια τους Ερυθρόλευκους. Ανέλαβε τον Φεβρουάριο του 2013 και αποχώρησε δύο χρόνια αργότερα. Με τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με διαφορά 15 και 17 βαθμών αντίστοιχα το 2013 και το 2014, ενώ στην πρώτη του σεζόν έφτασε και στο νταμπλ, στον περίφημο τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Με τα... πάνω και τα κάτω της η πρώτη θητεία του Ίβηρα κόουτς στο λιμάνι, έχοντας πάντως να επιδείξει κάποιες μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες, κερδίζοντας μεταξύ άλλων Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο και Γιουβέντους.

Την τρίτη σεζόν του ωστόσο στον Ολυμπιακό πλήρωσε τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και τελικά απολύθηκε τον Γενάρη του '15 μετά από μία νίκη επί του Πλατανιά, αφήνοντας τους Πειραιώτες στη 2η θέση, πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...