Τριγμοί στον ΟΦΗ: Παραιτήθηκαν Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς

Απο paok24.com: Οι εξελίξεις στον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Τριγμοί στον ΟΦΗ: Παραιτήθηκαν Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στον ΟΦΗ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Γιάννης Σαμαράς και ο β' αντιπρόεδρος, Γιώργος Σαμαράς, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, με την Κριτική ομάδα να ανακοινώνει τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, κ. Μιχάλη Μπούση, έθεσε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Κατόπιν, μετά από συνάντηση του α' Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ κ. Μηνά Λυσάνδρου με τον β' Αντιπρόεδρο, κ. Γιώργο Σαμαρά, ολοκληρώθηκε η συνεργασία και του κ. Γιώργου Σαμαρά με την ομάδα.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει ένας τετραετής κύκλος της νεότερης ιστορίας του ΟΦΗ. Με επιτυχίες, χαρές, λύπες, εύκολες και δύσκολες στιγμές, τις οποίες περάσαμε μαζί.

Προχωράμε, αλλά το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δε σβήνει το παρελθόν. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΟΦΗ! ".

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει σε μια εβδομάδα στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...