Τελικά έκανε χειρονομία ο Αϊτόρ;

Απο paok24.com: Η κίνηση που δεν... κατάλαβε ότι έκανε κι η αντιμετώπιση των ΜΜΕ
Πηγή: paok24.com
Τελικά έκανε χειρονομία ο Αϊτόρ;

Ένας τελικός Κυπέλλου, που κρίθηκε από μία διαιτητική απόφαση κι ένας σκόρερ, που έκανε χειρονομία στην αντίπαλη κερκίδα.

Ο Αϊτόρ κατάφερε -σίγουρα- να συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω του το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, με την κίνηση που έκανε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά την ίδια στιγμή για πολλά ΜΜΕ ήταν δικαίως ο MVP της βραδιάς, με την επίμαχη φωτογραφία να... εξαφανίζεται ξαφνικά.

Εκτελώντας το πέναλτι που είδε ο Λαόθ, ο σκόρερ του "τριφυλλιού" έκανε ξεκάθαρη χειρονομία στον κόσμο, που αντέδρασε, με τον Ισπανό ρέφερι να το εκμεταλλεύεται αυτό για να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για αρκετά λεπτά. Ο Ισπανός -φυσικά- μέσα στον... πανικό του να διακόψει το παιχνίδι, "ξέχασε" την κάρτα στον Αϊτόρ.

"Ήμουν ήρεμος πριν από την εκτέλεση του πέναλτι. Ήξερα πού θα το εκτελέσω από πριν. Όσο γι' αυτό που ακολούθησε, ήταν λίγο περίεργο και δεν το περίμενα. Το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα. Την Τρίτη μας νίκησαν εκείνοι, μας είπαν κάποια πράγματα, εμείς σωπάσαμε, τώρα σκόραρα και το θυμήθηκα αυτό. Δεν έκανα κάτι ακραίο και δεν πίστευα αλήθεια να μου πετάξουν μια πέτρα", ανέφερε χθες σε συνέντευξή του σε μέσο της Αθήνας ο παίκτης του Παναθηναϊκού και μάλλον, όπως... ξέχασε ο ίδιος τι έκανε, έτσι ξέχασαν και κάποιοι άλλοι την κίνησή του.

Διαβάστε ακόμη...