Έκρυθμη η κατάσταση στην ΑΕΚ

Από thessports.gr: «Καζάνι» που βράζει είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, μετά το απίστευτο «κάζο» της Ένωσης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου αν και βρέθηκε να προηγείται με 0-2 μέχρι το 78ο λεπτό, κατάφερε να γνωρίσει την ήττα με 3-2 από τον Άρη και να μείνει εκτός Ευρώπης, για τη σεζόν 2022-2023.
Πηγή: thessports.gr
Έκρυθμη η κατάσταση στην ΑΕΚ

Τα ξημερώματα της Κυριακής, βρέθηκαν στα Σπάτα 150 οργισμένοι φίλοι της ΑΕΚ, προκειμένου να υποδεχτούν την αποστολή που επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη και να ζητήσουν εξηγήσεις.

Οι φίλοι της ΑΕΚ ζήτησαν να τα πουν με τους αρχηγούς της Ένωσης, όμως κανένας από αυτούς δεν έκανε την εμφάνισή του στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».

Οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αποχώρησαν από άλλο σημείο, προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή με τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», ενώ στο σημείο βρέθηκαν και διμοιρίες των ΜΑΤ, παρακολουθώντας διακριτικά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως νωρίτερα, βρέθηκαν οπαδοί της ΑΕΚ και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να εκφράσουν εκεί την οργή τους, χωρίς να έρθουν και πάλι σε επαφή με τους παίκτες της Ένωσης, αφού το πούλμαν της ομάδας τους παρέλαβε από την πίστα του αεροδρομίου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...