Φοβερή ανατροπή η PSV, εύκολα η Λέστερ, απώλεια για Μίντιλαντ

Απο paok24.com: Το PAOK24 κάνει focus στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Φοβερή ανατροπή η PSV, εύκολα η Λέστερ, απώλεια για Μίντιλαντ

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς... κλήρωσης σήμερα, με την προσοχή να στρέφεται στη Νιόν, καθώς στις 15:00 οι "ασπρόμαυροι" θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους στο Europa Conference League.

Με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει, το PAOK24 κάνει focus στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ και σας παρουσιάζει τα τελευταία τους αποτελέσματα και τη θέση τους στα πρωταθλήματά τους.

PSV Αϊντχόφεν

Η PSV αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ναϊμέγκεν και την κέρδισε με ανατροπή στο φινάλε, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 8′ και την Αϊντχόφεν να ισοφαρίζει αρχικά στο 80′ με τον Φερτέσεν και στο 90′ να παίρνει το παιχνίδι με τον Βινίσιους.

Στην κορυφή της γενικής κατάταξης της Eredivisie φιγουράρει αυτή τη στιγμή η PSV με 37 πόντους, με τον Άγιαξ να ακολουθεί με 36.

Λέστερ

Η Λέστερ υποδέχθηκε τη Νιουκάστλ κι είχε εύκολο έργο, παίρνοντας τη νίκη με 4-0. Ο Τίλεμανς άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, με τον Ντάκα και τον Μάντισον να σκοράρουν στο 57′ και στο 85′ αντίστοιχα, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Τίλεμανς στο φινάλε, πανηγυρίζοντας το δεύτερο, προσωπικό του γκολ.

Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Λέστερ με 22 πόντους κι απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες κι έξι ήττες.

Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ δοκιμάστηκε την Κυριακή στην έδρα της Στρασμπούργκ και την κέρδισε με 2-0, με σκόρερ τους Ντιένγκ και Καρ στο 62΄και στο 82′ αντίστοιχα.

Οι Γάλλοι φιγουράρουν στη 2η θέση της βαθμολογίας με 32 πόντους, πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν που έχει 45.

Σέλτικ

Η Σέλτικ υποδέχθηκε τη Μάδεργουελ στην έδρα της και πήρε μία ακόμη νίκη, κερδίζοντάς την με 1-0 με το γκολ του Ρόγκιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Με 38 βαθμούς, φιγουράρει στη 2η θέση της γενικής κατάταξης τη δεδομένη χρονική στιγμή, πίσω από τη Ρέιντζερς που είναι πρώτη με 42 πόντους.

Σπάρτα Πράγας

Η Σπάρτα Πράγας επικράτησε με 5-1 της Μποέμιαν, με τον Πούλκραμπ να πετυχαίνει τρία γκολ στο 15′, στο 40′ και στο 42′, ενώ η Παβέλκα και Σάντσκο ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 5-0 στο 44′ και στο 53′, για να μειώσει σε 5-1 στο 91′ ο Κβετ.

Η Σπάρτα βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με 42 πόντους, πίσω από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας που έχει 47 βαθμούς και την Βικτόρια Πλζεν που έχει 44.

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ υποδέχθηκε στην έδρα της την Μπόντμπι και δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το Ντίβκοβιτς στο 28′, με την Μίντιλαντ να ισοφαρίζει στο 36′, αλλά στο 73′ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και πάλι, για να χαρίσει το διπλό στην ομάδα του.

Με 35 πόντους, η Μίντιλαντ βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης, με την Κοπεγχάγη να ακολουθεί με 33.

Ραπίντ Βιέννης

Η Ραπίντ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αντμίρα και την κέρδισε με 2-1, με τον Φούντα να ανοίγει το σκορ στο 14′ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τέσσερα λεπτά μετά, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Κάρα στο 63′.

Στην 5η θέση της γενικής κατάταξης φιγουράρει η Ραπίντ με 24 πόντους.

Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα θα αντιμετωπίσει απόψε (19:30) την Γκαζιαντέπ εκτός έδρας, ενώ βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super Lig της Τουρκίας με 27 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...