Αρνητικό ρεκόρ στο Eurocup: Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο ΣΕΦ μπροστά σε 28 θεατές!

Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ από τον Ολυμπιακό καθώς έγραψε ιστορία στο Eurocup δίνοντας το τελευταίο επίσημο παιχνίδι των ομίλων μπροστά σε... 28 μετρημένους θεατές.
Πηγή: sdna.gr
Αρνητικό ρεκόρ στο Eurocup: Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο ΣΕΦ μπροστά σε 28 θεατές!

Κυριολεκτικά μετρημένοι 28 θεατές βρέθηκαν χθες (1/12) στο ΣΕΦ για τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Eurocup. Η κεντρική εικόνα που βλέπετε στο άρθρο είναι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το φινάλε του αγώνα. Στην κεντρική εξέδρα βρίσκονταν 15 φίλαθλοι. Στην απέναντι, στα court seats και τα επίσημα, ήταν ακόμα 13. Στο σύνολο 28.

Όλα αυτά όπως μπορείτε να δείτε και στο post σε page του Ολυμπιακού προκάλεσαν τη στεναχώρια των αθλητριών που παλεύουν μόνες τους καθώς το τμήμα ποτέ δεν αγκαλιάστηκε στα έξι χρόνια, μετά τη συγχώνευση του με το Ελληνικό.

Η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε χθες μια νίκη γοήτρου γυρίζοντας από το -21 χωρίς τη συμπαράσταση κανενός παρότι εκείνη την ώρα δεν είχε άλλη αγωνιστική δραστηριότητα ο σύλλογος. Παρόλα αυτά η εικόνα στο ΣΕΦ, σε ματς που κρινόταν η πρώτη θέση (ο Ολυμπιακός χρειαζόταν νίκη με 19π), ήταν αποκαρδιωτική.

Διαβάστε ακόμη...