Με Ματέο Γκαρσία και Φαμπιάνο η αποστολή του Άρη για ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Στις υπηρεσίες των Φαμπιάνο Λέισμαν και Ματέο Γκαρσία μπορεί να υπολογίζει ο Άκης Μάντζιος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν μια αποστολή με σημαντικές επιστροφές.
Πηγή: sdna.gr
Με Ματέο Γκαρσία και Φαμπιάνο η αποστολή του Άρη για ΠΑΟΚ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τη... μάχη της Θεσσαλονίκης, με τον Έλληνα τεχνικό να λαμβάνει θετικά δείγματα από τον Ματέο Γκαρσία συμπεριλαμβάνοντας τον στην αποστολή για το ντέρμπι.

Εκτός από την κομβική αυτή επιστροφή, διαθέσιμοι για τον εν λόγω αγώνα θα είναι και οι Φαμπιάνο-Σούντγκρεν, αλλά και ο Λούμορ Αγκμπενιένου.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (28/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Mancini, Ndiaye, Sakic, Jeggo, Matilla, Benalouane, Cristian Lopez, Sundgren, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.

Διαβάστε ακόμη...