Μποΐλεσεν : “Τι μας είπαν Ζέκα και Οικονόμου για τον ΠΑΟΚ… “

Τους παίκτες της Κοπεγχάγης στην συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Νικολάι Μποϊλεσέν, όπου αναφέρθηκε στο τι ειπώθηκε εντός αποδυτηρίων της δανέζικης ομάδας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Μποΐλεσεν : “Τι μας είπαν Ζέκα και Οικονόμου για τον ΠΑΟΚ… “

Ο Δανός αμυντικός ρωτήθηκε για το αν πήραν κάποιες εξτρά πληροφορίες από τον Μάριο Οικονόμου ή τον Κάρλος Ζέκα, απαντώντας με έναν διπλωματικό τρόπο.

"Ο Μάριος (σ.σ Οικονόμου) είπε σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια ότι πιθανότατα δεν μπορεί να μας πει τίποτα για τον ΠΑΟΚ που το τεχνικό τιμ δεν γνωρίζει ήδη. Μίλησα μαζί του αλλά και με τον Ζέκα όταν είδαμε την κλήρωση, αλλά έχουμε τόσο πολύ κόσμο που μας βοηθάει στην προετοιμάζεται σχετικά με τον αντίπαλο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μποϊλεσέν.

Για το τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ για να κερδίσει είπε :"Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε το προβάδισμα, γιατί είμαστε καλύτεροι όταν κυριαρχούμε στο παιχνίδι. Αν κυριαρχήσουμε θα ρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλούς οπαδούς στις εξέδρες δημιουργώντας μια από αυτές τις πολύ ξεχωριστές βραδιές, τις οποίες έχουμε δει τόσες φορές".

Διαβάστε ακόμη...