A Bola : “Προσφυγή του Σιμάο στη FIFA κατά της ΑΕΚ για κακή εργασιακή συμπεριφορά”!

Από thessports.gr:Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ Μόσταρ η ΑΕΚ καλείται να διαχειριστεί ακόμη έναν πονοκέφαλο, καθώς, σύμφωνα με την πορτογαλική "A Bola", ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της «Ένωσης», διεκδικώντας την ελευθερία του και καταγγέλλοντας κακή εργασιακή συμπεριφορά από πλευράς «κιτρινόμαυρων»!
Πηγή: thessports.gr
A Bola : “Προσφυγή του Σιμάο στη FIFA κατά της ΑΕΚ για κακή εργασιακή συμπεριφορά”!

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος ζητάει να μείνει ελεύθερος, κατηγορώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ για κακή εργασιακή συμπεριφορά, καθώς τονίζει ότι δεν λαμβάνει τις δόσεις του συμβολαίου του. Λέει, μάλιστα, πως είχε ενημερώσει την ΑΕΚ πριν προσφύγει στη FIFA ότι δέχεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος, λαμβάνοντας μόνο τα δεδουλευμένα του.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τον Σιμάο, η ΑΕΚ αρνήθηκε την πρόταση και προέβαλε, μάλιστα, και εξωφρενικές απαιτήσεις, που χάλασαν τη μεταγραφή του στην Πάσος Φερέιρα.

Ο 31χρονος μέσος, θυμίζουμε, δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και γίνονταν προσπάθειες, για να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι αυτό θα συμβεί δικαστικά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...