Μια τυπική ολλανδική ομάδα

Απο paok24.com: Το προφίλ της σημερινής αντιπάλου του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Μια τυπική ολλανδική ομάδα

Τη Χέρακλες Αλμέλο αντιμετωπίζει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην τρίτη φιλική αναμέτρηση που θα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία και τέταρτη συνολικά. Ο Δικέφαλος μια τυπική ολλανδική ομάδα. Ένα σύνολο με αρκετό ταλέντο στην επίθεση και ταυτόχρονα πολλά κενά κι αστάθεια στα μετόπισθεν. Η ολλανδική ομάδα κατετάγη 8η πέρυσι στην Eredivisie χάνοντας την τελευταία αγωνιστική το δικαίωμα να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο μέσω των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα ρόστερ αρκετά νεανικό με παίκτες κυρίως γηγενείς. Χαρακτηριστικό πως μεγαλύτερος σε ηλικία είναι ο βασικός γκολκίπερ που είναι 30 ετών με αμέσως επόμενο του Τούρκο σέντερ φορ Μπακίς. Δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα στα φιλικά της μετρώντας δυο νίκες και δυο ήττες. Ουσιαστικά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ αποτελεί για τους Ολλανδούς το δυσκολότερο ως τώρα τεστ τους.

Στο ρόστερ της δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο αστέρι με τη μεγαλύτερη αίσθηση να προκαλεί ο Τούρκους εξτρέμ, Μπιλάλ Μπασασίκογλου. Να τονίσουμε πως στη Χέρακλες, ανήκει εδώ και δύο χρόνια ο Έλληνογερμανός, Ορέστης Κιομουρτζόγλου, που μετρά 51 συμμετοχές και 3 γκολ με τους Ολλανδούς, αγωνιζόμενος αμυντικός μέσος σε ηλικία 23 ετών.

Διαβάστε ακόμη...