Μπόλονι : “Να κερδίσουμε πάλι τον ΠΑΟΚ”

Από thessports.gr: Ο Λάζλο Μπόλονι έθεσε ως παράδειγμα την πρόσφατη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και περιμένει από τους παίκτες του, την ίδια διάθεση, ενώ μίλησε και για την κατάσταση του Μαουρίσιο.
Πηγή: thessports.gr
Μπόλονι : “Να κερδίσουμε πάλι τον ΠΑΟΚ”

Αναλυτικά, είπε στη κάμερα της NOVA ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος:

Για τους τραυματισμούς:

᾽Όπως ξέρετε είχαμε μία περίοδο αρκετά εύθραυστη με διάφορους τραυματισμούς σε παίκτες. Μερικοί από τους τραυματισμούς έχουν περάσει και άλλοι, ακόμα χρειάζονται τον χρόνο τους για να μπορούν να αποθεραπευτούν πλήρως. Βεβαίως, δεν μπορώ να πω ότι θα είμαστε πάντα στην εντέλεια από το θέμα αυτό αλλά ναι, είμαστε έτοιμοι."

Για το πόσο σημαντικό είναι που κατά πάσα πιθανότητα ο Μαουρίσιο θα είναι στην διάθεσή του;

"Ανάμεσα στους τραυματισμούς, υπήρξαν και αυτοί που ήταν αρκετά σοβαροί, με χειρουργεία κλπ. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον Κουρμπέλη, στον Βέλεθ, στον Αγιούμπ, στον Σανκαρέ και στον Μαουρίσιο. Μόνο ο τελευταίος έχει αποθεραπευτεί, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε 24 ώρες για να δούμε την τελική κατάσταση."

Για το αν στο μυαλό τους θα έχουν το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο;

᾽᾽Πάντοτε οι εικόνες μία επιτυχίας παίζουν ένα σημαντικό ρόλο. Αλλά βεβαίως, όπως ξέρετε, κανένας αγώνας δεν μοιάζει με έναν προηγούμενο ή έναν επόμενο. Θα έλεγα, όμως, ότι θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα, τόσο της φυσικής κατάστασης, όσο και της τακτικής μας. Σε αυτά προετοιμαζόμαστε για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή προσπάθεια. Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, μην ξεχνάμε ότι στον προηγούμενο αγώνα τον κερδίσαμε, οπότε επηρεάσαμε τον εγωισμό του και όταν χτυπάς τον εγωισμό μίας μεγάλης ομάδας, της δίνεις ένα κίνητρο να πάρει ρεβάνς. Από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μία δύσκολη προσπάθεια, η οποία θα μας κάνει πιο φιλόδοξους και πιο χαρούμενους᾽᾽.

Διαβάστε ακόμη...