"Στραβοπάτησε" η Ομόνοια

Λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η Ομόνοια υποδέχθηκε τον Ερμή Αραδίππου στην έδρα της για το πρωτάθλημα της Κύπρου.
Πηγή: paok24.com
"Στραβοπάτησε" η Ομόνοια

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, με τον Ερμή να είναι ανώτερος στο πρώτο μέρος και την Ομόνοια να ισορροπεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ μάλιστα, φωνάζει δύο περιπτώσεις πέναλτι που δε δόθηκαν! Στο 74' ο Καραγκούνης έκανε χέρι εντός περιοχής κι ο διαιτητής του αγώνα, ενώ στο 75΄ το σουτ του Κακουλή, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καϊκέ.

Στο 83ο λεπτό, η Ομόνοια έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία, με τον Κακουλή να σουτάρει εντός περιοχής και να αναγκάζει τον Καϊκέ σε δύσκολη επέμβαση και η μεγάλη "έκρηξη" ακολούθησε στο 94' με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για χέρι του Ντίας στην περιοχή όπου και πάλι δε δόθηκε κάτι, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Όσον αφορά στις επιλογές του Μπεργκ, ο τεχνικός της Ομόνοιας άλλαξε πέντε παίκτες σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Γρανάδα την περασμένη Πέμπτη, με τον Μαυρία και τον Μποτεάκ να τίθενται νοκ άουτ, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Σέχου, Λέζιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Κούσουλος, Παπουλής, Γκόμεθ, Ντούρις, Τιάγκο (72΄ Κακουλής), Ασάντε (90΄ Λοϊζου).

Διαβάστε ακόμη...