Αντιδράσεις για τη συμφωνία ΕΡΤ-Ολυμπιακού για... φιλικά παιχνίδια

Από paok24.com:Την ώρα που οι ομάδες της Basket League, περιμένουν να υπογραφεί σύμβαση με την ΕΡΤ για να πάρουν οικονομική ανάσα, χθες αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η συμφωνία ΕΡΤ-Ολυμπιακού για μετάδοση... φιλικών αγώνων.
Πηγή: paok24.com
Αντιδράσεις για τη συμφωνία ΕΡΤ-Ολυμπιακού για... φιλικά παιχνίδια

Με ένα συνολικό ποσό, που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ (!), όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στη «Διαύγεια», η ΕΡΤ θα μεταδώσει συνολικά, δέκα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες τα φιλικά αυτά, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του... «Monday's Night Game against COVID-19», αρχής γενομένης από αυτό με τον Κολοσσό Ρόδου, την προσεχή Δευτέρα.

Η συγκεκριμένη κίνηση, έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις, σε πολλές ομάδες της Basket League, οι οποίες έχουν ξεκινήσει τη σεζόν, με τα παιχνίδια τους να μεταδίδονται τηλεοπτικά, αλλά χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας με την ΕΡΤ, αφού η σύμβαση ακόμα, δεν έχει υπογραφεί!

Οι ομάδες έχουν ουσιαστικά μηδενικά έσοδα και περιμένουν την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης, προκειμένου να βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους, δεδομένου ότι στη συμφωνία για φέτος, υπάρχει και η προείσπραξη, ενός σημαντικού ποσού της επόμενης σεζόν, λόγω των οικονομικών συνεπειών από τον κορωνοϊό.

Για το λόγο αυτό, αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ σήμερα, καθώς άλλη περίμεναν να είναι η ανάρτηση στη «Διαύγεια» χθες από την ΕΡΤ και άλλη ήρθε, την ώρα που οι ομάδες της Basket League, κυνηγούν τα έσοδα με το... τουφέκι.

Διαβάστε ακόμη...