«Μεγάλη στιγμή ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε τη νίκη»

Από την πλευρά του ο μέσος της Γρανάδα, Χέσους Βαγιέχο τόνισε πως ο στόχος είναι η νίκη ώστε η ομάδα του να φτάσει στους έξι βαθμούς, πράγμα που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση.
Πηγή: thessports.gr
«Μεγάλη στιγμή ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε τη νίκη»

Αρχικά σημείωσε:

«Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για εμάς αυτός ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Είναι ανεπανάληπτες οι στιγμές, ήθελα από την πρώτη στιγμή να έρθω στην Γρανάδα και να βοηθήσω.

Οι επιδιώξεις μου δεν είναι μόνο προσωπικές, αλλά πώς να βοηθήσω το σύνολο για να κάνει το κάτι παραπάνω. Στόχος μας είναι να μπούμε στο ματς αύριο και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν».

Πως βλέπει την κατάσταση στον όμιλο: «Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε την νίκη για να φτάσουμε στους έξι πόντους, που θα μας φέρει πιο κοντά στην μεγάλη πρόκριση.

Όταν μεγαλώνει η ομάδα, μεγαλώνει και κάθε παίκτης ξεχωριστά. Όταν πάει καλά η ομάδα σαν σύνολο, πάμε και εμείς σαν παίκτες. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη αύριο».

Για το πώς ζει τις στιγμές και τους αγώνες χωρίς τον κόσμο της ομάδας: «Πάντα μας βοηθάει ο κόσμος είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Η απόδοση μας μπορεί να πολλαπλασιαστεί με την παρουσία τους στο γήπεδο. Είναι κάτι πολύ βασικό... μακάρι να έρθει γρήγορα η μέρα που θα επιστρέψουν στο γήπεδο και να τους έχουμε κοντά μας. Είναι δύσκολο τα παιχνίδια να γίνονται χωρίς κόσμο».

Διαβάστε ακόμη...