Με ανατροπή και υπογραφή Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης με ανατροπή του ΝΠΣ Βόλου, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να κερδίζει το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση, ενώ διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 2-1.
Πηγή: thessports.gr
Με ανατροπή και υπογραφή Ουάρντα

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο σκορ με ωραίο γυριστό σουτ του Παμλίδη, μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε γκολ του Ουάρντα, αφού προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Δουβίκα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, καταγράφοντας τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά.

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι παίκτες του Βόλου, αγκάλιασαν τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Αμρ Ουάρντα, που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.

Οι συνθέσεις:

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Σάντσες, Κολόμπο, Ριένστρα, Τσοκάνης (37′ λ.τ. Περέα), Μπαριέντος, Δουβίκας (80′ Κιάκος), Ουάρντα, Μαρτίνες

ΠΑΣ Γιάννινα: Σάλιακας (89′ Μπρένερ), Πέερσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κάστρο, Σιόντης (81′ Ντόμινγκεθ), Νάουμετς (61′ Λεό), Καρτάλης, Κριζμάν, Παμλίδης

Διαβάστε ακόμη...