Ροτέισον ενόψει ΠΑΟΚ;

Οι Κύπριοι περιμένουν να δουν τις επιλογές του Μπεργκ
Πηγή: paok24.com
Ροτέισον ενόψει ΠΑΟΚ;

Η Ομόνοια ξεκινάει το δικό της «Γολγοθά» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ως μία ιστορική στιγμή για την Ομόνοια, προσεγγίζουν τα κυπριακά ΜΜΕ, την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 22/10 στην Τούμπα, αφού θα είναι η πρώτη συμμετοχή του συλλόγου σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όπως συμβαίνει με την περίπτωση του Δικεφάλου, έτσι και η κυπριακή ομάδα ξεκινάει από το επόμενο σαββατοκύριακο το δικό της «Γολγοθά» με συνεχή παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Europa League.

Γι' αυτό το λόγο και οι Κύπριοι περιμένουν να δουν με ποιον τρόπο ο Χένινγκ Μπεργκ θα προσεγγίσει την αναμέτρηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό, λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, όπως έκανε πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Λέγκια και Ολυμπιακό ή οι αλλαγές στο βασικό σχήμα θα είναι λίγες και στοχευμένες, ώστε οι παίκτες του να βρουν ρυθμό ενόψει Τούμπας, μετά και τη διακοπή εξαιτίας των αγώνων των εθνικών ομάδων.

Όπως και να έχει, η προετοιμασία της κυπριακής ομάδας ενόψει του παιχνιδιού με τον Εθνικό θα κορυφωθεί μέσα στην εβδομάδα με την επιστροφή και των διεθνών παικτών και οι απορίες για το πώς θα παρατάξει την Ομόνοια ο Μπεργκ θα λυθούν την ερχόμενη Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...