Ετοιμάζει φάκελο προς την UEFA ο Κλάτενμπεργκ για τις αλητείες κατά διαιτητών!

Απο sdna.gr: Το μόνιμο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την αιτία για έναν ακόμα διασυρμό της χώρας. Στο μικροσκόπιο το ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός...
Πηγή: sdna.gr
Ετοιμάζει φάκελο προς την UEFA ο Κλάτενμπεργκ για τις αλητείες κατά διαιτητών!

Ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ μετά τη νέα δημόσια επίδειξη ακατάσχετου υβρεολογίου και κατατρομοκράτησης των διαιτητών, οδηγείται στη συλλογή στοιχείων και την αποστολή φακέλου στην UEFA εξηγώντας τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έχει ζητήσει από τους διαιτητές σε ανύποπτο χρόνο να καταγράφουν τα πάντα στα φύλλα αγώνα, επισημαίνοντάς τους πως μόνο έτσι θα μπορεί να τους προστατεύσει σε οτιδήποτε συμβεί. Σύμφωνα με τη "Live Sport", πλέον, ό,τι καταγράφεται από τους ρέφερι, θα συμπεριλαμβάνεται σε έναν φάκελο που έχει ανοίξει ο Κλάτενμπεργκ και αφορά φαινόμενα ακραίας συμπεριφοράς παραγόντων κατά διαιτητών.

Ήδη, δε, στον σχετικό φάκελο τοποθετήθηκε αντίγραφο του φύλλου αγώνα από το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, όπου ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε με απίστευτες ύβρεις, αλλά και απειλές κατά του Καραντώνη και των βοηθών του και γι' αυτό τον λόγο θα απολογηθεί σήμερα (8/10) στον αθλητικό δικαστή της Λίγκας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι διαιτητές έχουν ενημερωθεί πως αν ένας από αυτούς δεχτεί επίθεση εκτός γηπέδων, ο Άγγελος αρχιδιαιτητής θα ενημερώσει άμεσα την UEFA και θα ζητήσει τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Κλάτενμπεργκ θέλει να βάλει "φρένο" στο διαρκές μπούλινγκ σε βάρος των Ελλήνων διαιτητών, που έχουν δεχτεί σωρεία επιθέσεων εδώ και πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...