Στο μικροσκόπιο του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα η ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά ΕΠΟ

Από sdna.gr:Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Γιώργος Λαϊνης, θα κρίνει αν θα ασκήσει δίωξη για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών οργάνων στον Ολυμπιακό, για την ανακοίνωση μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κίνδυνος μόνο για πρόστιμο.
Πηγή: sdna.gr
Στο μικροσκόπιο του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα η ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά ΕΠΟ

Για «ντροπή» και «ξεφτίλα της ΕΠΟ» έκανε λόγο ο Ολυμπιακός, στην ανακοίνωση του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον οποίο πάντως, η ΚΕΔ και ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ καλύπτουν πλήρως τη διαιτητική ομάδα τόσο για το οφσάιντ του Ελ Αραμπί αλλά και για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σεμέδο, καταρρίπτοντας έτσι το αφήγημα της ομάδας του Πειραιά, που φωνάζει για τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση έχει μπει στο μικροσκόπιο των πειθαρχικών οργάνων και συγκεκριμένα του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Γιώργου Λαϊνη

Ο τελευταίος θα μελετήσει την ανακοίνωση και θα αποφασίσει την Τετάρτη 7/10 αν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, παραπέμποντας την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο Πειθαρχικός Κώδικας στην πρώτη τιμωρία για τη συγκεκριμένη κατηγορία, προβλέπει πρόστιμο 10.000 έως 40.000 ευρώ και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις έως 50.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...