Fanatik: «Πάει για το... μπαμ με Μάντζουκιτς η Μπεσίκτας»

Απο sdna.gr: Μεταγραφική «βόμβα» πυροδοτεί η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, Mπεσίκτας, αφού όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «fanatik» η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Μάντζουκιτς.
Πηγή: sdna.gr
Fanatik: «Πάει για το... μπαμ με Μάντζουκιτς η Μπεσίκτας»

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η πασίγνωστη τουρκική ιστοσελίδα η Μπεσίκτας έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μάριο Μάντζουκιτς που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντουχαίλ, με τους Τούρκους να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 34χρονο Κροάτη επιθετικό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Γιουβέντους, αρχικά ζήτησε συμβόλαιο ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, όμως πλέον φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του στα τέσσερα εκατομμύρια.

Από την πλευρά της η Μπεσίκτας προσφέρει στον Μάντζουκιτς συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρών, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ να βάζει στο... παιχνίδι των επαφών τον Ντομαγκόι Βίντα και τον Σλάβεν Μπίλιτς που γνωρίζουν πολύ καλά τον συμπατριώτη τους.

Ο στόπερ της Μπεσίκτας και ο πρώην προπονητής των Τούρκων, έχουν αναλάβει το... ψηστήρι στον Μάντζουκιτς, προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις του στα «θέλω» των ανθρώπων της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πλέον η απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς αποτελεί προτεραιότητα για την Μπεσίκτας, με τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Παπίς Σισέ να φαντάζουν πλέον ως οι εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των Τούρκων.

Διαβάστε ακόμη...