Η ΕΠΟ ξεμπροστιάζει τον Άρη

Οι «κίτρινοι» επιτέθηκαν στην Ομοσπονδία και σήμερα ήρθε η αντίδραση με την καταγραφή των δεδομένων
Πηγή: paok24.com
Η ΕΠΟ ξεμπροστιάζει τον Άρη

«Η ΠΑΕ Άρης ουδέποτε αντέδρασε επίσημα, ουδέποτε ζήτησε τη συμβουλή και την παρέμβαση της Ε.Π.Ο., έχασε δε ανεξήγητα και αδικαιολόγητα όλες τις διεθνώς ισχύουσες προθεσμίες»

Ο Άρης, μέσω του Θ. Καρυπίδη, επέλεξε να επιτεθεί εκ νέου στην ΕΠΟ για το θέμα του ban και η Ομοσπονδία απάντησε στα όσα είπε ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, αναφερόμενη σε όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την έκπληξη και την αποδοκιμασία της για τις χθεσινές αναφορές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, σχετικά με το θέμα της πρόσφατης επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA.

Η Ε.Π.Ο. επισημαίνει και επιμένει ότι οι κρίσεις του στηρίζονται σε ανακριβή στοιχεία, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στους φακέλους των επίμαχων υποθέσεων, επιθυμεί δε να του υπενθυμίσει ότι στο σύνολο του υλικού που διακίνησε η FIFA για τις υποθέσεις της ΠΑΕ Άρης, και του κοινοποιήθηκε από τις υπηρεσίες της Ομοσπονδίας, η ΠΑΕ Άρης ουδέποτε αντέδρασε επίσημα, ουδέποτε ζήτησε τη συμβουλή και την παρέμβαση της Ε.Π.Ο., έχασε δε ανεξήγητα και αδικαιολόγητα όλες τις διεθνώς ισχύουσες προθεσμίες, προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά της ενώπιον των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.
Η άσκηση ευτελούς ποιότητας κριτικής εις βάρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί εργαλείο διεκπεραίωσης προσωπικών επιδιώξεων και εσωτερικής επικοινωνίας για άσκηση επιρροής προς τον υπερήφανο, αλλά και απολύτως υποψιασμένο κόσμο του Άρη».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...