Σα: «Άκουσα ένα... κρακ!»

Από sdna.gr: «Παγωμάρα» επικρατεί στον Ολυμπιακό με τον σοβαρό τραυματισμό του Ζοσέ Σα, του οποίου η αντίδραση ήταν χαρακτηριστική και αντικατοπτρίζει το μέγεθος της ζημιάς.
Πηγή: sdna.gr
Σα: «Άκουσα ένα... κρακ!»

Μπορεί στον Ολυμπιακό να είναι φειδωλοί στην ενημέρωσή τους σχετικά με τον τραυματισμό του Πορτογάλου τερματοφύλακα, ωστόσο όσοι βρέθηκαν από πάνω του μετέφεραν το μέγεθος της ζημιάς.

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», ο Σα αμέσως μετά τον τραυματισμό του είπε στους ανθρώπους της ομάδας: «Άκουσα ένα... κρακ!» και άπαντες κατάλαβαν ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Οι πρώτοι φόβοι έκαναν λόγο για κάταγμα, όμως στον Ολυμπιακό θέλουν να επανεκτιμάται η κατάστασή του μέρα με τη μέρα, προτού πουν για πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης.

Ο Σα πήγε κατευθείαν στο «Μετροπόλιταν» για μαγνητική και φόρεσε έναν ειδικό νάρθηκα. Προς το παρόν αυτό που ισχύει είναι ότι θα χάσει τον επαναληπτικό με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League. Μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή ττου ενδέχεται να υπάρχει το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη...