Οριστικό και επίσημο: Αναβλήθηκε ο τελικός του κυπέλλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε πριν από λίγο την οριστική αναβολή του τελικού, μετά τις παλινωδίες του Ολυμπιακού και την παρέμβαση της αστυνομίας «εναντίον» της Ριζούπολης.
Πηγή: sdna.gr
Οριστικό και επίσημο: Αναβλήθηκε ο τελικός του κυπέλλου

Είναι, πια, επίσημο: μετά τις συνεχείς φωνές του Ολυμπιακού προς πάσα κατεύθυνση, την πολιτική παρέμβαση που επιχειρήθηκε προκειμένου ν' αλλάξει έδρα ο τελικός και την ενημέρωση της αστυνομίας το πρωί της Δευτέρας (20/7) πως δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια (σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα...) στη Ριζούπολη, η Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε πριν λίγη ώρα την οριστική αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ που είχε οριστεί για τις 26 Ιουλίου.

Πλέον, το ζήτημα του ορισμού της νέας ημερομηνίας του τελικού περνάει στα χέρια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θ' αποφασίσει την επόμενη Δευτέρα το πού και πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Κυριακή 30 Αυγούστου είναι αυτή την στιγμή η πιθανότερη μέρα για να γίνει ο αγώνας.

Αν πράγματι επιλεγεί η 30/8, τότε το ματς θα διεξαχθεί με τα υπάρχοντα ρόστερ των δύο ομάδων, μιας και οι μεταγραφές έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Σεπτεμβρίου. Φυσικά, εξυπακούεται πως σε περίπτωση που αποχωρήσει ή πάρει μεταγραφεί κάποιος παίκτης από Ολυμπιακό ή ΑΕΚ δε θ' αγωνιστεί στον τελικό.

Διαβάστε ακόμη...